miercuri, 21 septembrie 2011

Maite Perroni ar putea avea succes la Hollywood

Dupa ce lui William Levy i-a suras norocul si a fost ales de Jennifer Lopez pentru a aparea intr-un videoclip al ei, urmand ca apoi sa i se deschida multe usi la Hollywood, se pare ca Maite Perroni ar putea avea aceeasi sansa. Cel putin, asa considera un mare admirator al ei, actorul si producatorul Wilmer Valderrama. Pe Maite o puteti vedea ACASA zilnic in telenovela "Triumful dragostei", difuzata de la 20:30.
Maite Perroni ar putea avea succes la Hollywood
Actorul de origine venezueleana Wilmer Walderrama spune ca i-ar placea sa reuseasca sa-i impulsonieze cariera prietenei sale, Maite.

"Maite are viitorul deschis, e frumoasa si talentata, cred ca la Hollywood s-ar indragosti cu totii de ea si ar avea un viitor promitator acolo", a declarat Wilmer.

"Este, fara indoiala, o persoana foarte placuta, simpatica, a avut succes in "Rebelde" si apoi in tot felul de productii si mi-ar placea sa o intreb in ce fel de proiect i-ar placea sa apara in afara Mexicului", a adugat Wilmer.

Pe de alta parte, actorul care cocheteaza si cu meseria de producator va avea, se pare, doua proiecte in Mexic: un film de actiune si o comedie romantica, in care se va vorbi atat engleza, cat si spaniola.

"Ideea de a filma in Mexic demonstreaza dragostea pe care o simt pentru aceasta tara. Am fost mereu primit cu bratele deschise aici, oamenii sunt foarte amabili".

Intrebat fiind cu cine i-ar mai placea sa colaboreze pentru productiile la care lucreaza, el a spus ca a vorbit despre asta cu Diego Luna si Gael Garcia Bernal.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu