luni, 26 septembrie 2011

La multi ani, Dana Rogoz! – De la Abramburica, la o tanara sexy

Dana Rogoz implineste azi, 26 septembrie, 26 de ani. Actrita a pasit pentru prima data pe scena la varsta de trei ani cand a fost aceptata in faimosul grup de copii Minisong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. 
La multi ani, Dana Rogoz! – De la Abramburica, la o tanara sexy – GALERIE FOTO
Vedeta a debutat in televiziune la noua ani, cu rolul Abramburicai, in serialul televizat pentru copii "Abracadabra".

De atunci Dana Rogoz a avut o transformare uimitoare in timp: de la pustoaica jucausa a ajuns in prezent o frumoasa actrita.

Tanara a avut primul rol in film, in 2003, interpretand rolul Ioanei in „Dulcea sauna a mortii", in regia lui Andrei Blaier.

In perioada 2002-2007 a jucat in mai multe seriale difuzate de Pro TV: "La Bloc" si "Fete cu lipici".

In anul 2007 a fost membru al juriului la concursul "Dansez pentru tine (Bailando por un sueño)" din Mexic.

In anul 2008 a jucat rolul lui Ingrid in serialul „Ingerasii”, difuzat ACASA.

A jucat in serialele de comedie„State de Romania” si „Mostenirea”, rolul fetei primarului, Andreea Popeanga.

Vedeta a absolvit cu nota 10 cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Dana s-a pregatit cu multa seriozitate pentru examenul de licenta, pentru ca de multe ori in timpul zilei avea diverse filmari, noptile din ultimele saptamani au fost dedicate in totalitate studiului. Pentru obtinerea diplomei de licenta, a avut de sustinut patru probe, iar una dintre ele a reprezentat-o rolul intr-o piesa de teatru.

Prezentatoarea emisiunii "De Suflet", difuzata la ProTv International, considera ca facultatea i-a adus foarte multi prieteni si multe lucruri frumoase, motiv pentru care este nostalgica la gandul ca aceasta perioada din viata ei s-a incheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu