miercuri, 21 septembrie 2011

Thalia il prezinta pe Matthew Alejandro pe coperta revistei Hola

Thalia le face o surpriza fanilor si il prezinta pe fiul ei, Matthew Alejandro, intr-un pictorial facut pentru revista HOLA, de pe a carei coperta surade tinandu-l la piept.
Thalia il prezinta pe Matthew Alejandro pe coperta revistei Hola - FOTO
In una dintre imagini apare si sotul artistei, Tommy Mottola. Matthew Alejandro are aproape trei luni si intreaga familie e innebunita dupa el.

"E un copil minunat, e vesel, surade des si e foarte activ. Nu am fost niciodata atat de indragostita de un barbat", a declarat Thalia.

Micutul s-a nascut la aproximativ o luna de la moartea doamnei Yolanda Miranda, mama Thaliei.
"Stiu ca fiul meu s-a nascut un adevarat gladiator, pentru ca prima lui batalie impotriva durerii, nelinistii si a pierderii a purtat-o impreuna cu mine, fiind inca in burtica atunci cand am pierdut-o pe mama", a spus artista.

Sabrina, fetita Thaliei in avrsta de patru ani e fericita ca are un fratior. "Este o sora foarte buna, il saruta, il imbratiseaza, ii spune povesti... si nu e geloasa deloc".

Cum ambii parinti au de-a face cu lumea muzicii, nu e de mirare ca baietelul are deja preferinte in acest domeniu. "Lui Matt ii place sa asculte mambo, e genul de muzica pe care o asculta inainte de culcare, asa ca ii pun Perez-Prado si gata! Ma bucur mult ca la capitolul asta seamana cu bunica lui, care asculta mambo toata ziua".

Thalia a marturisit ca i-ar placea sa aiba inca un copil, insa are de pus la punct deocamdata unele proiecte profesionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu