vineri, 16 septembrie 2011

Sebastian Zurita nu va mai juca impreuna cu fosta lui iubita, Angelique Boyer

Actorul Sebastian Zurita, care face cuplu cu Angelique Boyer in "Inima salbatica", telenovela pe care o poti urmari ACASA de luni pana vineri, de la 17:30 si care a fost o perioada iubitul ei si in viata reala, nu va mai juca in telenovela "Solo tengo ojos para ti", unde trebuia sa fie cu ea din nou. Se pare ca producatorii de la Televisa au decis ca Sebastian e prea tanar pentru rolul pe care ar fi trebuit sa-l interpreteze.
Sebastian Zurita nu va mai juca impreuna cu fosta lui iubita, Angelique Boyer
Noua productie va fi un remake al telenovelei "Canaveral de pasiones", iar Angelique si Sebastian fusesera anuntati ca protagonisti, insa producatorii s-au razgandit.

Sebastian a fost foarte suparat si i-a acuzat pe acestia ca la mijloc ar fi unele neintelegeri intre reprezentantii Televisa si parintii lui, Christian Bach y Humberto Zurita, ambii actori.

Nu crede ca e doar varsta lui de vina si a ramas profund deziluzionat de ceea ce s-a intamplat.

"E important sa fii cinstit in viata, sa fii direct si sa infrunti obstacolele. Uneori viata iti da icnercari in care reactionezi altfel decat s-ar astepta cei din jur, dar e important sa decizi singur, intrucat e viata ta, nu a lor" a spus el in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc dupa ce a aflat ca nu mai joaca in telenovela.

Acolo a marturisit ca a aflat vestea in seara de vineri, prin intermediul unui telefon. Producatoarea Angelli Nesma i-a spus ca decizia ii apartine vicepresedintelui Televisa. "M-a durut foarte tare cand a inceput sa planga la telefon", a spus el.

 Zurita a debutat ca actor in versiunea originala a telenovelei si isi dorea mult sa joace si in remake, asa ca refuzase alte proiecte pentru asta.

Actorul a confirmat ca decizia e categorica si deja se dau probe cu alti actori pentru rolul respectiv.

"Am 24 de ani si pretextul ca sunt prea tanar pentru rol nu mi se pare in regula, nu vreau sa astept pana la 30 de ani ca sa mi se dea o sansa sa arat ce pot", a mai spus el.

Ce parere ai despre decizia producatorilor? Crezi ca au fost niste neintelegeri la mijloc sau chiar nu l-au considerat potrivit pentru rol?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu