marți, 13 septembrie 2011

Edith Gonzalez, Zuria Vega, Dominika Paleta si alte vedete, in tinute elegante la un eveniment monden

Mai multe vedete latino-americane au spus prezent recent la aniversarea a cinci ani de cand exista pe piata editia mexicana a unei cunoscute reviste glossy. Evenimentul a avut loc la Teatro Metropolitan din Mexic si tinutele alese de catre participanti au fost demne de covorul rosu.
Edith Gonzalez, Zuria Vega, Dominika Paleta si alte vedete, in tinute elegante la un eveniment  monden - FOTO
Edith Gonzalez, care a a venit insotita de sotul ei, a purtat o rochie midi cu bretea asimetrica in tonuri de albastru, negru si alb, la care a asortat sandale negre, un plic argintiu si o bratara masiva argintie.

Adriana Fonseca a avut o rochie scurta, gri, cu doua volane, acoperita de paiete argintii. A purtat-o cu sandale cu volane mici si o poseta plic din material creponat.

Maite Perroni a fost insotita de Mane de la Parra si a avut o rochi midi neagra, cambrata pe talie, purtata cu pantofi cu tocuri inalte si varful decupat si cu un colier masiv in tonuri de gri si albastru.

Zuria Vega a avut  rochie simpla, neagra, cu materialul innodat sub decolteu. A purtat-o cu sandale alb-negru, ceas alb si cercei mari, negri.

Dominika Paleta a purtat o fusta lunga de un rosu-caramiziu stralucitor, cu un top nude, asortat cu poseta plic. A avut bijuterii aurii: cercei lungi, bratara si un inel masiv.

Eiza Gonzalez a avut cea mai nonconformista tinuta: o rochie vaporoasa, lunga, in tonuri de verde, mov si albastru, cu talia marcata de un cordon de matase cu leopard print. A purtat-o cu cercei luni si un inel masiv pe aratatorul mainii drepte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu