luni, 12 septembrie 2011

Elisabetta Canalis a renuntat la haine de dragul animalelor. Vezi cele mai tari stiri din weekend!

A fost un weekend plin, mai ales pentru vedete. A inceput Saptamana modei de la New York, au fost comemorate atentatele de la 11 septembrie, iar evenimentele de pe covorul rosu au continuat sa-i tina ocupati pe actori. Vezi cele mai HOT stiri din weekend.
Elisabetta Canalis a renuntat la haine de dragul animalelor. Vezi cele mai tari stiri din weekend!
Huffingtonpost.com: Elisabetta Canalis a pozat goala pentru PETA
Fosta iubita a lui George Clooney s-a alaturat celorlalte celebritati care sustin campania "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur" a organizatiei PETA. "M-am hotarat sa pozez nud deoarece nuditatea starneste reactii majore. Vreau sa atrat atentia oamenilor asupra unori practici atat de brutale - bietele animale sunt electrocutate, jupuite de vii, inecate si omorate prin bataie, doar de dragul modei".
Popsugar.com: Katie si Suri Holmes, plimbare pe tocuri
Asa mama, asa fiica. Cele doua femei din viata lui Tom Cruise s-au plimbat pe strazile din New York cu tocuri in picioare. Daca la Katie nu ne mira optiunile vestimentare, la Suri ne asteptam ca sandalele cu toc sa ramana la stadiu de moft - nicidecum sa mearga la scoala sau la plimbare pe tocuri!
Huffingtonpost.com: Justin Bieber vrea sa se casatoreasca la 25 de ani
Inca este un pusti, dar are planuri serioase cand vine vorba de viata de familie! Idolul adolescentilor a marturisit ca vrea sa se casatoreasca la 25 de ani si sa faca si un copil. "Vreau sa fiu un tatic tanar", a declarat el. Hmmm, sa vedem cum o sa gandeasca peste cativa ani!
Abcnews.com: Beyonce a omagiat atentatele din 11 septembrie 2001
Cantareata a realizat un video emotionant cu imagini de la Grand Zero, locul unde s-au prabusit cele doua turnuri in urma atentatelor teroriste din 2001. Melodia "I was here" a fost perfect aleasa pentru o comemora victimele si familiile lor.
Usmagazine.com: Angelina Jolie, accesorizata kinky pe covorul rosu
Angelina Jolie stie cum sa atraga atentia! Ea si-a subliniat imaginea de fata rea, aflata totdeauna in CTRL, cu un accesoriu foarte indraznet: ea a purtat un clutch prins de mana cu o... catusa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu