luni, 26 septembrie 2011

Kim Kardashian - cea mai plictisitoare vedeta din lume! Esti de acord?


Apare peste tot in presa, este nelipsita de la orice eveniment monden, stim ce mananca, unde doarme, ce ii place si ce detesta. Practic, orice detaliu al vietii ei este facut public. Cu toate astea, se pare ca viata lui Kim Kardashian nu prea mai intereseaza pe nimeni. Kim a fost desemnata cea mai plictisitoare vedeta de catre revista Parade.
Kim Kardashian - cea mai plictisitoare vedeta din lume! Esti de acord?
Potrivit Mediafax, pe locul al doilea s-a clasat actorul Charlie Sheen, iar podiumul a fost completat de Snooki, o actrita din reality show-ul american "Jersey Shore". Pe locurile urmatoare s-au clasatLindsay Lohan si Donald Trump.

In cadrul aceluiasi sondaj, Mariah Carey si Nick Cannon au ocupat prima pozitie la sectiunea "Craziest Baby Names" (Cele mai nebunesti nume pentru bebelusi). Carey si Cannon au devenit in primavara acestui an parintii unor gemeni care au primit numele Monroe si Moroccan.


Actorul Ryan Reynolds s-a clasat pe primul loc la sectiunea "The Royal Sister's Suitor" (Cel mai bun partener pentru sora regala) - 22% dintre cititori au considerat ca actorul canadian ar fi iubitul perfect pentru Pippa Middleton, sora ducesei Catherine de Cambridge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu