joi, 15 septembrie 2011

Pentru fashioniste, perioada sarcinii este o adevarata provocare. Ele nu vor sa renunte la tinutele feminine, asa ca le adapteaza situatiei, pe masura ce burtica incepe sa creasca. Andra si-a gasit stilul in perioada in care a fost insarcinata si se pare ca Beyonce merge pe aceeasi idee. Perioada sarcinii a gasit-o pe Andra intr-un moment in care era implicata in foarte multe proiecte profesionale. Avea concerte, se pregatea sa filmeze videoclipul piesei “Something New” si in plus, facea parte din juriul emisiunii “Romanii au talent”. Asa ca, vedeta a fost nevoita sa gaseasca niste tinute elegante, pe care sa le poata purta la evenimente. Stilistul ei, Dana Budeanu, a mers pe o linie simpla, dar de efect: rochii scurte, care sa distraga atentia dinspre burta inspre picioare si bufante, ca sa camufleze sarcina. Acelasi stil se pare ca incepe sa il adopte si cea mai in voga gravida a momentului, Beyonce. Cantareata se afla zilele acestea in New York, unde participa la Saptamana Modei. Beyonce a mers aseara la prezentarea Rodarte, unde a purtat o rochie extrem de scurta, din tul, accesorizata cu o vesta din piele. Rochia bufanta a reusit sa-i mascheze atat de bine sarcina, incat daca n-am fi stiut ca urmeaza sa aiba un copil, nu am fi banuit nimic.

Nuditatea este secretul succesului, se pare. Ashton Kutcher a aparut gol la o emisiune TV, PETA dezbraca celebritatile pentru a atrage atentia asupra drepturilor animalelor, iar Heidi Klum promoveaza un show de haine si design vestimentar... fara nimic pe ea!
Heidi Klum a acceptat sa pozeze goala la 38 de ani. Vezi de ce!
Pentru ca sezonul 9 al reality-show-ului "Project Runway" sa continue sa atraga atentia, Heidi Klum a acceptat sa pozeze goala. Puternica, increzatoare si sexy, Heidi promite sa descopere alti designeri talentati, asa cum a facut si pana acum.
Sa nu uitam ca si Christian Siriano este unul din designerii care au castigat reality-show-ul si care au reusit sa-si faca un nume in domeniu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu