joi, 29 septembrie 2011

Lady Gaga in pericol! Afla de ce toti prietenii ei sunt ingrijorati pentru ea


Toti o avertizeaza in legatura cu noul ei iubit, Taylor Kinney, despre care spun ca are o influenta proasta asupra ei si sunt convinsi ca ii va frange inima.

Cantareata de 25 de ani are o relatie cu actorul de 30 de ani inca de cand au filmat impreuna pentru videoclipul “You and I“, dar prietenii ei sunt ingrijorati ca Taylor o va face sa sufere, dupa ce fosta lui prietena l-a acuzat ca a inselat-o.

Toti prietenii ei ii spun sa aiba grija fiindca e doar o chestiune de timp pana ce Taylor isi va gasi o alta femeie”, spune o sursa din apropierea artistei.

Brittany Sackett, fosta iubita a lui Taylor Kinney, spune ca ea si el erau inca impreuna cand actorul a inceput idila cu Lady Gaga. “Am descoperit atunci ca ma inseala, si am fost socata”, sustine ea.

Unde mai pui si ca actualului ei iubit ii cam place bautura si a avut in trecut probleme cu politia, scrie Star magazine. Actorul a fost amendat pentru tulburarea linistii publica in 2002, dupa ce a baut prea mult la o petrecere din Virginia si a facut scandal.



Recent, el si Lady Gaga au fost surprinsi de papparazzi band whiskey la un bar din California, iar la inceputul lunii au fost pozati band fiecare cate o votca la Castelul Marmont din Hollywood. “Lui Taylor ii place sa bea si sa mearga la toate petrecerile”, sustine o sursa citata de Starmagazine.

Asa excentrica si dura cum o vedem mai tot timpul, Lady Gaga are si o latura foarte sensibila. A scris “You and I” cu gandul la Luc Carl, fosta ei mare iubire, de care s-a despartit la inceputul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu