duminică, 18 septembrie 2011

David Beckham s-a transformat intr-un tip romantic de cand s-a nascut fetita! Afla cum o rasfata pe Victoria!

Se pare ca venirea pe lume a micutei Harper a intarit si mai mult legatura dintre Victoria Beckham si sotul ei. Fotbalistul a devenit un romantic si o rasfata de parca ar fi la inceputul relatiei si incearca sa o cucereasca.
David Beckham s-a transformat intr-un tip romantic de cand s-a nascut fetita! Afla cum o rasfata pe Victoria!
Cei doi sunt casatoriti de 12 ani si in afara de Harper Seven, fetita lor care s-a nascut cu noua saptamani in urma, mai au trei baieti: Brooklyn, Romeo si Cruz.

"Harper le-a imbunatatit relatia, parca ar fi din nou proaspat casatoriti. Nu ca ar fi avut probleme in cuplu, dar intrasera in rutina, ca orice cuplu care a trecut de 10 ani de relatie. E ca si cum micuta ar fi produs un declick in creierul lui David si acum el pare mai indragostit ca niciodata. Le comanda baietilor o pizza si ii trimite in camera, apoi el se apuca sa gateasca pentru Victoria. Asta nu-i tot, aranjeaza masa cu lumanari si serveste vin rosu. Nu a fost niciodata asa romantic de cand sunt ei casatoriti. Pune chiar si muzica. Uneori ii pregateste cada de baie, ii pune lumanari parfumate si flori. Pare un romantic incurabil", declara o sursa apropiata a cuplului.

Mai mult, se pare ca David face astfel de gesturi din senin, fara sa fie vreo ocazie speciala, ceea ce o face si mai fericita pe sotia sa, care se grabeste apoi sa le povesteasca totul prietenelor ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu