marți, 13 septembrie 2011

Din spate arata de 20 de ani, dar mainile par a fi ale unei bunicute de 80! Ghici cine e!

Vedetele ar face orice ca sa ramana mereu tinere! Petrec ore intregi la sala, platesc mii de euro pentru ca nutritionistii sa le faca diete speciale si nu rateaza nici cabinetele medicilor esteticieni. Este si cazul vedetei din imagine, care a reusit sa isi intinda fata si sa tina departe kilogramele in plus. Timpul a reusit totusi sa isi puna amprenta si i-a dat de gol adevarata varsta.
Din spate arata de 20 de ani, dar mainile par a fi ale unei bunicute de 80! Ghici cine e!
Este vorba despre Madonna, care a fost prezenta la premiera filmului “W.E”, din cadrul Festivalului International de Film de la Toronto. Cantareata a purtat o tinuta all black, care i-a evidentiat formele si i-a ascuns defectele.


Pentru ca e des criticata pentru mainile mult prea musculoase, Madonna a ales de aceasta data o bluza cu maneci lungi. Lungimea lor nu i-a acoperit insa de tot mainile, care ii tradeaza adevarata varsta in ciuda operatiilor estetice pe care si le-a facut.

Oricum, tinuta aleasa de Madonna a fost impecabila, exceptie facand doar pantofii, de pe care a uitat sa dezlipeasca eticheta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu