vineri, 18 mai 2012

"Cea mai bine imbracata femeie din lume" dezamageste din nou: Kristen Stewart la premiera “Snow White” in Madrid


Desi cu ultima ei aparitie vestimentara ne-a facut sa speram ca si-a rafinat gusturile in materie de haine, Kristen Stewart revine la combinatiile bizare care au consacrat-o.
Cea mai bine imbracata femeie din lume  dezamageste din nou: Kristen Stewart la premiera  Snow White  in Madrid
Actrita, in varsta de 22 de ani, a participat ieri la premiera din Madrid a celui mai recent film al sau, “Snow White and the Huntsman”.
Cu aceasta ocazie, Kristen a purtat o rochie BCBG mini, din sifon cu dantela. Vedeta si-a accesorizat rochia neagra cu violet cu doua bretele si o curea lata, ambele din piele.
Spre diferenta de premiera londoneza a filmului, cand cele doua protagoniste au purtat rochii transparente si foarte elegante, de data aceasta stilurile lor nu s-au potrivit.
In timp ce Kristen Stewart a ales creatia BCBG pe care a accesorizat-o ciudat, Charlize Theron a purtat o rochie rosie, simpla, dar foarte rafinata.
Singurul detaliu asupra caruia ambele au cazut de accord au fost pantofii. Amandoua actritele au purtat pantofi Christian Louboutin modelul “Pigalle”, Kristen varianta negra, Charlize variante nude.
Spune si tu: ce parere ai despre alegerea vestimentara a lui Kristen?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu