luni, 7 mai 2012

Kristen Stewart intr-o stare de degradare continua, desi a fost desemnata cea mai bine imbracata femei din lume

Kristen Stewart  apare tot mai des neglijent imbracata, cu parul in dezordine si fara pic de machiaj. Mai mult decat atat, la aeroportul din New York City actrita a venit in pantaloni negri, o haina in aceasi culoare si o sapca pe cap. Garzile de corp ale actritei faceau eforturi disperate de a-i proteja fata, pentru a nu fi fotografiata, iar la un moment dat pareau ca ii ofereau acesteia si sprijin fizic.
Kristen Stewart intr-o stare de degradare continua, desi a fost desemnata cea mai bine imbracata femei din lume - FOTO
Nu este nimic in neregula cu asta daca actrita nu ar fi fost desemnata de curand cea mai bine imbracata femeie din lume de catre revista „Glamour” , varanta pentru Marea Britanie. Publicatia a plasat-o inaintea unor vedete precumVictoria Beckham, Angelina Jolie siDucesa de Cambridge. Este adevarat ca s-a facut referire la aparitiile vedete de pe covorul rosu, dar de aici pana a neglija cu totul celelalte aparitii publice, este cale lunga. 

Se pare ca foarte multi dintre stilistii de la Hollywood au refuzat sa lucreze cu ea, din cauza faptului ca are o atitudine extrem de reticenta fata de propunerile lor si pentru ca prefera un stil mai mult decat neglijent. 

Kristen lucreaza la un nou fil intitulat „Cali”. Este vorba despre o comedie care spune povestea unui cuplu care s-a decis sa se intoarca la Los Angeles sa o salveze pe Mya (sora personajului interpretat de Kristen Stewart) de un grup cam dubios. Pelicula „Cali” va avea premiera anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu