luni, 7 mai 2012

Vanessa Hudgens - aparitie hippie, dar sexy

Vanessa Hudgens a iesit la cumparaturi avand atitudinea unei femei sigure si pline de incredere, iar motivele se vad cu ochiul liber.
Vanessa Hudgens - aparitie hippie, dar sexy
Vanessa Hudgens a renuntat la pantaloni si la rochiile maxi pentru a-si dezgoli picioarele frumoase. Cu toate ca are doar 1, 58 centimetri, vedeta a stiut cum sa dea impresia unor picioare lungi. 

Toata lumea le adora, dar brandurile celebre se folosesc de imaginea lor. De ce Miley Cyrus, Demi Lovato si Vanessa Hudgens sunt exemple negative pentru adolescentele din toata lumea

Cantareata a ales o tinuta alcatuita dintr-o rochita neagra si sandale cu platforma. Parul a fost lasat lejer, avand un aspect usor rebel. Look-ul Vanessei nu numai ca respecta trendurile modei, dar ii confera si un aer fresh. In plus, atitudinea increzatoare o face sexy, iar ochelarii de soare supradimensionati sunt sic.

Poate ca Vanessa Hudgens nu va opta niciodata pentru o tinuta eleganta, insa stilul hippie i se potriveste perfect, iar tinutele pe care le alege pentru iesirile in oras sunt mereu inspirate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu