marți, 8 mai 2012

Cu rochii scurte si iesiri in club - asa l-a cucerit definitiv Kate Middleton pe Printul William. Noi detalii picante din relatia lor, intr-o carte biografica


Toata lumea se intreaba cum a reusit o fata din popor sa cucereasca unul din cei mai ravniti burlaci de pe planeta. La un an dupa ce au avut o nunta de vis, ies la iveala noi detalii din inceputurile relatiei Kate Middleton - printul William.
Cu rochii scurte si iesiri in club - asa l-a cucerit definitiv Kate Middleton pe Printul William. Noi detalii picante din relatia lor, intr-o carte biografica
In cartea "Prince William: Born To Be King: An Intimate Portrait by Penny Junor", care va fi lansata la sfarsitul acestei luni, o atentie deosebita este rezervata relatiei dintre William si Kate. Cei doi s-au cunoscut la facultate si au avut, in total, o relatie de 10 ani inainte sa se casatoreasca.
Kate Middleton era pe atunci o fata mai degraba timida si vulnerabila, care nu prea agrea iesirile cu fetele din anul sau. Isi dedica mult timp studiilor, nu se machia si nu avea pretentii de diva, cum se intampla cu fetele care roiau in jurul lui William.
Se pare ca ce a functionat la William a fost tocmai psihologia inversa - Kate nu se dadea peste cap sa-l impresioneze, ba chiar zicea ca nu ea e norocoasa ca e prietena cu el, ci el e norocos ca umbla cu ea".
Inainte de a deveni un cuplu, cei doi au fost prieteni foarte apropiati - ba chiar Kate avea un iubit in acelasi timp.
Dupa ceva timp, Kate, William si inca doi prieteni, s-au mutat impreuna in acelasi apartament si aici relatia lor s-a consolidat. Printul William insa si-a dorit si o perioada de burlacie, moment in care Kate nu a stat cu mainile in san. A iesit in club, si-a pus rochii scurte si sexy si a flirtat cu baietii. Vazand asta, William s-a gandit sa devina mai serios si asa a avut loc nunta secolului :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu