vineri, 18 mai 2012

Kate Moss, cu degetele de la picioare distruse si deformate. Vezi imaginile care nu o ajuta in cariera de supermodel


Kate Moss este la acest moment, cea mai fotografiata femeie din lume. Asta inseamna ca paparazzi au surprins-o in toate ipostazele si din toate unghiurile, unele fericite, altele ceva mai nefericite. De aceasta data, au prins-o pe picior gresit, la propriu.
Kate Moss, cu degetele de la picioare distruse si deformate. Vezi imaginile care nu o ajuta in cariera de supermodel
Kate Moss si sotul ei au participat la un eveniment caritabil in Londra si, asa cum ne-a obisnuit deja, supermodelul a mizat pe simplitate pana-n varful degetelor - nici macar pedichiura nu si-a facut-o. 
La plecare, pe sub rochia neagra, lunga, accesorizata cu blana, Kate a lasat la vedere niste picioare chinuite si deformate de tocuri. Degetele, nu doar neingrijite, dar si intr-o pozitie nefireasca, au aratat absolut oribil in sandalele fine pentru care a optat.
Corpul ei nu mai este demult intr-o forma buna, dar cu toate acestea, Kate continua sa semneze contract dupa contract, iar asta pentru ca imaginea ei, asa cum este, vinde foarte bine.
Sa speram totusi ca picioarele ei vor ramane ascunse sub rochii, si nu doar deveni "imagini perfecte" pentru branduri de incaltaminte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu