vineri, 4 mai 2012

J.Lo, Inna, Rihanna sau Shakira? Care este diva verii 2012?


Sunt difuzate non-stop la radio si hiturile apar mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Aceste femei nu se opresc niciodata din munca si iau topurile cu asalt. Pentru vara lui 2012, au pregatit deja niste hituri numai bune de dat pe repeat. Voteaza-ti preferata!
J.Lo, Inna, Rihanna sau Shakira? Care este diva verii 2012?
Jennifer Lopez
Filmeaza clip dupa clip si cucereste ringurile de dans cu noul statut de clubberita. Pentru vara lui 2012, J.Lo iti sugereaza doar doua lucruri: "Dance again" si "Follow de Leader". Are doua single-uri numai bune de ascultat la plaja sau in club. 
Inna
A fost Hot, Amazing, Caliente, iar acum este "WoW" si "Ok". Inna tocmai a lansat doua piese nou-noute, care au mare succes printre fani. Piesa Wow a impresionat cu un clip deosebit, iar "Ok" a strans intr-o singura zi peste 200.000 de vizualizari pe Youtube.
Rihanna
A avut un succes nebun cu piesa "We found love", asa ca a continuat cu muzica de club. Noua ei piesa, "Where have you been" este deja difuzata la radio si prinde din ce in ce mai mult teren. La ce clip sexy are, nici nu ne mira.
Shakira
Loca, loca se transforma intr-o femeie senzuala in vara lui 2012. "Addicted to you" este noul ei single, cu un ritm numai bun pentru vara. Ai, ai, ai!
Te invitam sa-ti votezi preferata in sondajul de mai jos. Oricare ar fi rezultatul final, un lucru e cert: Femeile conduc lumea :) Cel putin cea muzicala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu