duminică, 20 mai 2012

Rochiile pe care Britney Spears nu ar mai trebui sa le poarte niciodata...daca nu vrea sa arate ca o culturista


Britney Spears nu a fost niciodata in topul celor mai bine imbracate vedete, motiv pentru care nici nu avem prea mari pretentii de la ea. Insa atunci cand te imbraci constant in tinute care te dezavantajeaza si iti scoate in evidenta numai defectele, trebuie sa iei masuri urgente.
Rochiile pe care Britney Spears nu ar mai trebui sa le poarte niciodata...daca nu vrea sa arate ca o culturista
Britney Spears nu a avut niciodata silueta de fotomodel. A facut gimnastica in copilarie si are musculatura destul de dezvoltata, motiv pentru care ar trebui sa evite anumite tinute, cum ar fi, de exemplu, rochiile mini mulate - preferatele ei.
O astfel de tinuta este potrivita unei femei cu picioare lungi si subtiri, ceea ce nu este valabil si in cazul lui Britney, in ciuda faptului ca a slabit destul de mult si s-a tonifiat.
Britney nu pare insa prea afectata de criticile la adresa stilului ei vestimentar. La cele mai recente evenimente la care si-a facut prezenta, printesa pop a imbracat fix acest gen de rochii care o dezavantajeaza - ii fac picioarele si bratele sa para mult mai groase decat sunt in realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu