marți, 22 mai 2012

Giulia, silueta impecabila la o luna si jumatate de la nastere


Din ce in ce mai multe mamici din showbiz isi revin spectaculos dupa nastere. Dupa Elena Gheorghe si Nicoleta Luciu, a venit randul Giuliei: aceasta are o silueta impecabila la o luna si jumatate dupa nastere.
Giulia, silueta impecabila la o luna si jumatate de la nastere
Giulia si-a aratat silueta saptamana trecuta, la Happy Hour. Imbracata intr-o pereche de boyfriend jeans, un tricou cu imprimeu, o jacheta de blugi si pantofi nude cu toc, Giulia pare a fi in forma maxima.
"Ca mama e bine, mi s-a schimbat tot universul, dar intr-un mod cat se poate de placut. Mama mea ma ajuta, la fel si buna, insa numai eu ma ocup de copil", a spus Giulia la Happyhour.
Inainte de nasterea micutei Antonia Sabina, Giulia a povestit pentru perfecte.ro ca simte o oarecare presiune de a-si reveni cat mai rapid dupa nastere. "Poate acum sa resimt o presiune mai mare deoarece multe dintre colegele mele de breasla si-au revenit miraculos dupa nastere si simt ca standardele sunt extrem de ridicate, asadar probabil ca voi intra in sala de fitness curand dupa nastere. Oricum pentru mine silueta perfecta este una cu forme!", a spus Giulia in martie pentru perfecte.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu