vineri, 11 mai 2012

J Lo si-a aratat din nou picioarele perfecte la "American Idol" intr-o rochie de adolescenta

Jurata de la American Idol a acordat in acest sezon o atentie maxima tinutelor pe care le-a purtat. Rochiile sale fac deja parte din spectacol, iar aparitia sa este asteptata cu nerabdare de fani si spectator.
J Lo si-a aratat din nou picioarele perfecte la "American Idol" intr-o rochie de adolescentaCantareata a ales rochii care de care mai stralucitoare si sexy, de aceasta data ea a optat pentru o rochie baby-doll din voal alb. Desi are trecut de mult de varsta adolescentei, J.Lo poate starni invidia multor fete de 20 de ani, imbracata in aceasta rochie mini cu margele aplicate.

Buclele lejere si machiajul discret au intregit tinuta, insa punctul forte au fost, fara indoiala, picioarele bine lucrate si pantofii negri foarte inalti. 

Cantareata de 42 de ani pare ca intinereste pe zi ce trece in compania iubitului sau mai tanar Casper, care se pare ca o trateaza ca pe o regina.

Dupa sase luni de relatie, cei doi s-au mutat in resedinta cantaretei, alaturi de gemenii acesteia in varsta de patru ani, Max si Emme, trecand peste diferenta de 17 ani dintre ei.

Se pare ca apropiatii vedetei sunt ingrijorati de rapiditatea cu care Casper castiga teren in inima cantaretei  si se tem ca acesta ar putea profita de pe urma ei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu