vineri, 4 mai 2012

Era cea mai masiva dintre surorile Kardashian, dar acum e mai sexy decat Kim. Vezi cum arata Khloe dupa ce a slabit 10 kilograme in 3 saptamani


Vedeta de reality TV a pozat pe coperta revistei “Life & Style Weekly” intr-un costum de baie, zambind fericita alaturi de titlul “Cum am slabit rapid!”.
Era cea mai masiva dintre surorile Kardashian, dar acum e mai sexy decat Kim. Vezi cum arata Khloe dupa ce a slabit 10 kilograme in 3 saptamani
Se pare ca sora lui Kim a reusit sa dea jos 10 kilograme in doar 20 de zile. Principalul motiv pentru transformarea corporala prin care a trecut Khloe este faptul ca a inceput sa manance doar mancare dietetica, preparata de bucatarul ei personal.
De asemenea, vedeta a inceput sa faca miscare alaturi de sotul ei  baschetbalist si de antrenorul lui personal, pentru a intra in forma.
Khloe a vorbit in trecut despre problemele ei de greutate si despre cat de greu ii este atunci cand e comparata cu surorile ei mai mici de inaltime, Kim si Kourtney.
“Ele au 1.52 m si 1,57, asa ca eu par masiva pe langa ele. Toata lumea se asteapta sa am 2,7 m si sa cantaresc 100 de kg cand ma intalnesc”, s-a plans anul trecut vedeta de 1,78 m.
Khloe a mai povestit: “Greutatea mea este cea mai mare lupta pe care o duc in viata. Nu este cel mai important lucru din lume, dar ma deprima uneori.”
Sa speram ca vedeta va reusi sa-si mentina noua greutate si sa aiba o parere mai buna despre sine de acum inainte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu