marți, 8 mai 2012

Robert Pattinson va fi un tata minunat! Ghici cine a facut aceasta afirmatie incredibila


Fanele povestii de dragoste dintre vampirul Edward si muritoarea Bella au inca un motiv pentru a-l aprecia pe Robert Pattinson, actorul care da viata personajului principal al seriei Twilight: pe langa infatisare si talent, se pare ca acesta va fi un tata minunat.
Cel putin aceasta este parerea lui Bill Condon, regizorul penultimei parti a sagai Amurg. In aceasta penultima parte, Robert a fost nevoit sa redea sentimentele de dragoste ale unui tata pentru copilul sau, intrucat personajul pe care il interpreteaza, Edward, ureaza bun venit pe lume primului sau bebelus.
Conform regizorului, Robert Pattinson s-a comportat atat de firesc in preajma copilului sau din film incat i-a creat impresia ca va fi un parinte excelent atunci cand va veni timpul.
Gesturile instinctuale de aparare si latura protectiva ale actorului s-au activat in preajma micuteiMackenzie Foy, cea care interpreteaza rolul lui Renesme, fiica Bellei si a lui Edward, iar Bill Condom a ramas de-a dreptul impresionat de ceea ce a vazut pe platourile de filmare.
Mai mult decat atat, el le-a destainuit fanilor ca relatia apropiata dintre Robert si Mackanzie era la fel de stransa si in afara programului de lucru.
Ma uitam la Rob si ma gandeam ca fanii au ocazia sa vada doar o mica parte din dragostea paterna care se ascunde in el. Ultima parte a filmului va fi chiar o adevarata surpriza pentru toti in ceea ce priveste atitudinea lui fata de copii. Pur si simplu se transforma atunci cand se afla in preajma micutilor si devine extrem de atent si grijuliu. Veti intelege mai mult cand veti vedea Breaking Dawn II“, a spus regizorul.
Sigur, carcotasii fac deja speculatii legate de actor si de partenera lui, Kristen Stewart, care da semne, la randul ei, ca se intelege foarte bine cu micutii in ultima vreme.
Cine stie? Poate ne pregatesc tuturor o surpriza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu