marți, 22 mai 2012

A invins drogurile si alcoolul si arata din nou fenomenal. Imaginile care dovedesc ca Lindsay Lohan si-a revenit si este in forma maxima


In urma cu cateva luni, Lindsay Lohan arata ingrijorator: imbatranita, cu parul alb si cu fata umflata. In plus, alegea niste tinute nepotrivite care o imbatraneau si mai mult. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si Lindsay pare din nou in forma maxima.
A invins drogurile si alcoolul si arata din nou fenomenal. Imaginile care dovedesc ca Lindsay Lohan si-a revenit si este in forma maxima FOTO
La 25 de ani, Lindsay Lohan pare sa redevina fashionista din urma cu 5-6 ani. Dupa o perioada agitata, in care a avut probleme cu drogurile, alcoolul si politia, Lindsay apare din nou cu un look fresh si in outfituri care o plaseaza din nou in radul fashionistelor de elita.
Foto: Lindsay Lohan, SPLASH
Prezenta din nou in peisajul monden american, Lindsay apare in tinute cool sau elegante, in functie de eveniment. A impresionat la festivalul Coachella, dar si la Dineul Corespondentilor de la Casa Alba.
Foto: Lindsay Lohan la Dineul Corespondentilor la Casa Alba, SPLASH
Daca anul trecut era in topul celor mai neingrijite vedete, acum Lindsay apare in public machiata si coafata impecabil.
Foto: Lindsay Lohan, HEPTA
In ultimii ani, Lindsay Lohan si-a petrecut timpul mai mult in spatele gratiilor sau captiva in propria locuinta, din cauza interdictiilor primite din partea politiei. Iar cand a scapat si de inchisoare si de restrictia de a-si parasi locuinta, Lindsay a fost urmarita prin intermediul unei bratari electronice.
Actrita de 25 de ani s-a declarat falita anul trecut din cauza stilului de viata extravagant pe care nu si l-a mai putut permite in ultimii ani din cauza lipsei de job-uri. Dependenta ei de droguri si petrecerile monstruoase pe care le organizeaza i-au lasat o gaura adanca in buzunare
Declinul ei a inceput in 2007, cand Lindsay a fost prinsa la volan sub influenta bauturilor alcoolice. De atunci, s-a tot jucat cu magistratii, incalcandu-le ordinul de nenumarate ori. A continuat sa bea si sa se drogheze si nu s-a prezentat la cursurile de educatie legate de consumul de alcool, pe motiv ca nu i-a permis programul ei incarcat.
Punctul culminant a fost cand judecatorii i-au dat un ultimatum sa renunte la alcool, in luna mai a anului trecut, si au pus-o sa poarte la glezna un aparat de monitorizare a nivelului de alcool din sange. Actrita nu a fost serioasa nici de aceasta data si a renuntat la aparat in timpul unei petreceri. Lindsay a trecut printr-o multime de intamplari penibile in ultimii ani.
Foto: Lindsay Lohan, cu un look imbatranit. Februarie 2012
Mai intai de toate, a fost surprinsa de paparazzi cazand pe jos sau dormind in masina. Dar asta nu e nimic. Pe internet au circulat si poze in care actrita era surprinsa injectandu-se cu heroina.
Lohan a fost acuzata ca a furat un colier in valoare de 2.500 de dolari, dintr-un magazin Venice din California. Lindsay a fost preluata din sala de judecata de catre politie, si dusa la un centru de detentie din Los Angeles.
Actrita recunoaste ca a ajuns in puncte critice din cauza consumului de stupefiante si declara ca a fost internata de trei ori la clinici de reabilitare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu