duminică, 13 mai 2012

Corina – fashion faux pas? Doua evenimente, aceeasi rochie


Se spune despre vedete ca evita sa poarte aceeasi rochie in public, de doua ori. Afirmatia anterioara nu este valabila si pentru Corina, insa, care s-a afisat cu aceeasi rochie la mai putin de o luna distanta.
Corina ndash; fashion faux pas? Doua evenimente, aceeasi rochie
Toata lumea stie ca vedetei ii place sa-si asume riscuri vestimentare si sa mearga impotriva regulilor din lumea modei.
De data aceasta, insa, Corina s-ar putea sa fi facut o greseala pe care nicio fashionista care se respecta nu ar comite-o.
Corina a fost prezenta la finala nationala a concursului Triumph Inspiration Award 2012 la sfarsitul lunii aprilie, purtand o rochita mini alba, cu un decolteu adanc si insertii de dantela.
Talia vedetei a fost subliniata de o serie de paiete supradimensionate, argintii, sub forma de curea. Iar look-ul ei a fost intregit de o pereche de sandale cu platform, negre.
Corina a aparut aseara la premiera filmului “S-a furat mireasa”, purtand aceeasi rochie alba, mini. Mai mult decat atat, ea a ales aceeasi pereche de sandale si si-a coafat parul identic.
Desi suntem adeptele trendului reciclarii, credem ca simpatica vedeta ar fi putut alege sa-si accesorizeze altfel tinuta, daca tot i-a placut atat de mult incat a decis sa o repete.
Voi ce parere aveti? 

Un comentariu:

  1. putea sa ia alta rochie sau altii pantofii , parul nu trebuia neaparat coafat alcumva ,,, ma rog mie imi place mult CORINA BUD !!!!! :)) <3 <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere