miercuri, 25 iulie 2012

A avut Hollywood-ul la picioare, dar a pierdut totul din cauza alcoolului si anorexiei. Vezi cum arata aceasta actrita la 36 de ani

Acum 10 ani, orice tanara si-ar fi dorit sa arate ca ea. Blonda care facea furori in “American Pie“ avea un corp de vis, un zambet cuceritor si niste ochi albastri seducatori.
A avut Hollywood-ul la picioare, dar a pierdut totul din cauza alcoolului si anorexiei. Vezi cum arata aceasta actrita la 36 de ani

In ultimii ani, insa, Tara Reid a fost in atentia presei mai mult cu problemele ei legate de anorexie sau alcool decat cu cariera de actrita.
Anul acesta a revenit cu un look fresh odata cu lansarea noului film din seria “American Pie”, insa nu a reusit sa scape de probleme.
Saptamana trecuta, actrita a fost internata intr-un spital din Franta, unde era in vacanta, cu pancreatita acuta si rani grave la spate, conform site-ului TMZ.com.

Tara a vrut insa sa-si asigure fanii ca este foarte bine si ca si-a deposit problemele de santate. Actrita a postat imaginea de mai jos pe Twitter, insotita de textul “Fericita si sanatoasa in St. Tropez”.

Vedeta din “American Pie” a mai explicat: “Nu va ingrijorati, sunt bine si sanatoasa. Am avut o toxinfectie alimentara din cauza unor fructe de mare si m-am ranit la spate pe jetski, dar sunt bine, va multumesc pentru grija!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu