vineri, 27 iulie 2012

Pozele pe care Robert Pattinson nu dorea sa le vada! Cum se sarutau pe ascuns Kristen Stewart si Rupert Sanders

Lumea mondena s-a cutremurat cand jurnalistii de la US Weekly au anuntat ca detin cateva imagini incendiare cu actrita Kristen Stewart si regizorul peliculei Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator, Rupert Sanders. Pozele publicate in cel mai recent numar al revistei confirma faptul ca cei doi si-au inselat partenerii, atat Robert Pattinson, cat si Liberty Ross fiind distrusi de confirmarea vestilor.
Pozele pe care Robert Pattinson nu dorea sa le vada! Cum se sarutau pe ascuns Kristen Stewart si Rupert Sanders

"Il iubesc, il iubesc, imi pare rau", spunea Kristen Stewart despre Robert Pattinson, cel pe care l-a ranit atat de tare. In incercarea de a demonstra ca gesturile ei au fost o ratacire de moment, actrita a facut o declaratie publica in care isi cere scuze fata de toate persoanele carora le-a facut rau, mai ales partenerului ei, pe care il respecta.
Socat de fapta lui Kristen, Robert nu vrea sa vada imaginile cu ea si regizoul sau sa citeasca stirile legate de acest subiect, spun apropiatii actorului. Un lucru aproape imposibil am spune noi, avand in vedere ca presa din intreaga lume vuieste, iar pozele controversate au aparut deja pe internet.

In imaginile surprinse de fotografi, Kristen are o atitudine extrem de afectuoasa fata de regizorul Rupert Sanders, cei doi flirtand intens si sarutandu-se departe de ochii indiscreti ai lumii.
Atat actrita, cat si regizorul erau implicati in relatii stabile in momentul in care au fost facute fotografiile, Kristen fiind impreuna cu partenerul ei din filmul Twilight, Robert Pattinson, iar Rupert Sanders fiind casatorit cu Liberty Ross si avand doi copii cu aceasta.
Se pare ca la vederea imaginilor Robert a parasit casa in care locuia cu actrita, iar sotia regizorului a postat tot felul de comentarii acide la adresa amantei partenerului sau.
Tu ce crezi? Sunt imaginile suficient de compromitatoare? Este reactia lui Robert indreptatita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu