joi, 26 iulie 2012

Robert Pattinson, “in stare de soc”. Vezi ce a declarat despre infidelitate cu doar cateva luni inainte sa fie inselat de Kristen Stewart

In timp ce Kristen si “amantul” ei cu doua decenii mai in varsta, regizorul Rupert Sanders au dat astazi publicitatii scuze pentru relatia lor, Robert Pattinson pastreaza tacerea. Durerea tanarului e cu atat mai mare cu cat, se pare ca avea de gand s-o ceara de sotie pe iubita lui.
Robert Pattinson,  in stare de soc . Vezi ce a declarat despre infidelitate cu doar cateva luni inainte sa fie inselat de Kristen Stewart

Surse din anturajul tanarului actor, in varsta de 26 de ani, spun ca Robert e prea devastat pentru a formula un raspuns.
“Rob e in stare de soc de cand a aflat ca Kristen l-a inselat, e absolut distrus. Momentan nu vrea sa dea nicio declaratie, pana nu se decide ce va face. Rob e cu adevarat ranit de Kristen. Sa afle ca l-a inselat nu e ceea ce astepta din partea ei.”
Cei doi au fost vazuti impreuna cu numai 4 zile in urma, la premiile Teen Choice, unde parea fericiti si indragostiti.

Se pare insa ca martea trecuta, Kristen s-a intalnit intr-un loc parasit cu regizorul celui mai recent film al ei, sarutandu-l si imbratisandu-l fara sa stie ca sunt urmariti de un paparazzo.
Vestea a fost un adevarat soc pentru Robert, cu atat mai mult cu cat actorul britanic a facut la un moment dat o aluzie ca ar vrea sa se casatoreasca cu Kristen.
Intr-un interviu acordat anul acesta, Robert a declarat: “Au aparut niste poze intr-o revista care spunea ca ne casatorim. Nimeni nu mai stie ce e adevarat si ce nu e. Pana si propria mea mama m-a sunat sa ma intrebe daca e adevarat. Nu este. Cel putin, nu inca. Dar este adevarat ca Kristen are un efect asupra mea pe care nu-l mai are nicio alta fata.”

Actorul si-a exprimat clar punctul de vedere asupra infidelitatii in aprilie, cand a spus revistei “Vanity Fair”: “Asta e un lucru pe care nu l-am inteles niciodata: de ce insala oamenii?”.


Robert a mai explicat ca, desi intelege “impulsul de a insela”, nu intelege “cum poti fi implicat in doua relatii in acelasi timp.”

“Eu nu sunt genul care are relatii la intamplare”, a spus el. “Daca aleg sa fiu cu cineva, e pentru ca imi doresc cu adevarat asta. Cand am o relatie, sunt implicat 100% in ea.”


Spune si tu: crezi ca Robert ar trebui sa o ierte pe Kristen si sa-i mai dea o a doua sansa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu