marți, 31 iulie 2012

Adevaratul motiv pentru care Kristen a inselat. Uite ce facea Robert cand ea era la filmari

La o saptamana dupa ce revista UK Magazine a anuntat ca detine imagini compromitatoare cu actrita Kristen Stewart si regizorul filmului Alba ca Zapada si Razboinicul Luptator, scandalul este departe de a fi incheiat.
Adevaratul motiv pentru care Kristen a inselat. Uite ce facea Robert cand ea era la filmari

Detaliile despre relatia dintre protagonista seriei Twilight si partenerul ei de viata, Robert Pattinson, se inmultesc pe zi ce trece. Se pare ca prietenia lui Rob cu o anumita colega de breasla a fost motivul care a cauzat ruptura dintre el si Kristen.
In anul 2009, actorul care da viata personajului Edward Cullen a jucat in apreciatul film Remember Me alaturi de Emilie de Ravin, o tanara actrita cunoscuta publicului larg datorita aparitiei in serialul Lost. Surse apropiate cuplului sustin ca Stewart era extrem de geloasa pe relatia de prietenie dintre Rob si Emilie, motiv pentru care a vrut sa se razbune.

"Lui Kristen i-a fost foarte greu sa accepte ca Pattinson are o legatura atat de stransa cu o alta femeie. Devenea din ce in ce in mai invidioasa pe masura ce prietenia dintre cei doi devenea stransa. Nu putea sa suporte ca Rob si Emilie petreceau timp impreuna in New York, in timp ce ea era la Los Angeles", a spus apropiatul celor doi.
El a adaugat ca desi legatura dintre Pattinson si de Ravin nu a depasit in niciun moment granita prieteniei, Stewart era extrem de nemultumita ca cei doi petreceau timp impreuna si in afara platourilor de filmare.

Acum, jurnalistii fac speculatii si cred ca acesta este motivul pentru care protagonista filmului Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator a clacat stramb. In acest moment Kristen si Robert au plecat din casa in care locuiau impreuna.
Ei nu se vor putea evita pentru mult timp insa, deoarece se pare ca trebuie sa prezinte impreuna show-ul MTV Video Music Awards. Mai apoi, vor incepe turneul de promovare al filmului Breaking Dawn, partea a 2-a.
Crezi ca Emilie de Ravin a fost scanteia care a pornit scandalul dintre Robert si Kristen?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu