joi, 26 iulie 2012

A slabit 30 kg intr-un timp record si acum se lauda cu trupul ei. Vezi cum si-a impresionat Carmen Bruma fanii

A fost declarata regina fitness-ului din Romania pe buna dreptate! Cu toate ca nu a fost dintotdeauna mandra posesoare a unui corp de invidiat, Carmen a luptat cu kilogramele in plus si a invins. Rezultatele efortului ei sunt vizibile, iar vedeta este un adevarat exemplu pentru multe alte tinere cu povesti asemanatoare.
A slabit 30 kg intr-un timp record si acum se lauda cu trupul ei. Vezi cum si-a impresionat Carmen Bruma fanii

Recent, Carmen Bruma a postat pe contul personal de Facebook imagini de tip making of de la viitorul ei pictorial. Imbracata in tinute sumare, dar totodata elegante, Carmen a strans o multime de like-uri si comentarii pozitive de la fanii ei.

Regina fitness-ului din Romania a lansat recent un program de slabit care a castigat rapid popularitate in randul femeilor din Romania si strainatate. 3 S - Sanatoasa, Supla, Satula le propune doamnelor nu doar o dieta sau un regim alimentar complet, ci un nou stil de viata.
Carmen Bruma a cantarit 86 de kg in trecut, dar cu vointa, perseverenta si ambitie, ea a reusit sa dea jos surplusul si sa devina posesoarea celui mai invidiat corp din Romania.
Acum, vedeta incearca sa le invete si pe alte femei sa traiasca sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu