vineri, 27 iulie 2012

Kristen Stewart vrea sa-i scrie o scrisoare de scuze sotiei inselate. Vezi raspunsul intepator al lui Liberty Ross

Dupa ce a emis o scuza publica lacrimogena iubitului ei, Robert Pattinson, pentru relatia cu regizorul insurat Rupert Sanders, se pare ca Kristen Stewart vrea sa-i scrie o scrisoare privata sotiei regizorului, Liberty Ross.
Kristen Stewart vrea sa-i scrie o scrisoare de scuze sotiei inselate. Vezi raspunsul intepator al lui Liberty Ross

Kristen, in prezent cea mai bine platita actrita de la Hollywood, intentioneaza sa-i scrie o scrisoare privata lui Liberty pentru ca, spun surse din anturajul tinerei, i s-a parut nepotrivit sa vorbeasca in public cu ea.
“Vrea sa faca ceea ce trebuie si sa-i scrie lui Liberty, exprimandu-si regretul profund pentru actiunile ei. Se gandea s-o includa pe Liberty, pe Rupert si pe copiii lor in comunicatul de presa oficial cu scuze – dar a fost atat de disperata sa-si salveze relatia cu Rob incat a decis sa se concentreze in primul rand pe asta.”, a spus o sursa din anturajul lui Kristen.
In timp ce starul din “Twilight” si regizorul si-au manifestat cainta in public, sotia lui Sanders, modelul britanic Liberty Ross, a preferat sa-si exprime sentimentele doar fata de urmaritorii contului ei de Instagram, pe care si l-a facut privat intre timp.
Astfel, sotia lui Sanders, in varsta de 33 de ani, a postat o imagine cu o Alba ca Zapada beata si inconjurata de sticle, cu textul “Nu e atat de draguta sau pura, pana la urma…”.

Liberty a facut astfel referinta la personajul jucat de Kristen in filmul sotului ei, “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”.
Ce parere ai despre scrisoarea pe care Kristen intentioneaza sa i-o scrie sotiei inselate? Crezi ca e cea mai buna metoda de a-si cere scuze?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu