marți, 31 iulie 2012

Exista sanse de impacare? Afla motivul incredibil care ii mai tine impreuna pe Kristen Stewart si Robert Pattinson

"M-ai umilit ingrozitor de tare!", i-a spus Robert Pattinson lui Kristen Stewart inainte de a se muta din casa in care locuiau impreuna. Se pare insa ca exista inca sanse ca indragitul cuplu sa treaca peste infidelitatea actritei si sa se impace, mai ales ca pe cei doi ii leaga un lucru extrem de important.
Exista sanse de impacare? Afla motivul incredibil care ii mai tine impreuna pe Kristen Stewart si Robert Pattinson

Cu toate ca relatia lor nu este recunoscuta din punct de vedere legal si nici nu au copii, Kristen si Stewart sunt "parintii" adoptivi ai unui catel pe care l-au salvat de la moarte. Micutul Bear ar putea astfel sa fie cel care ii va readuce impreuna pe tinerii actori.
Potrivit jurnalistilor de peste ocean, atat Kristen, cat si Rob au parasit casa in care locuiau impreuna, dar au inceput si "batalia" pentru custodia catelului pe care il iubesc ambii atat de mult. Actrita isi doreste sa aiba in continuare grija de Bear, insa nici Robert nu vrea sa renunte cu una cu doua la animalul de companie.
Cei doi au adoptat catelul de la un centru din New Orleans si l-au salvat de la moarte, micutul suferind la momentul adoptiei de boala Parvo. Mai apoi, Kristen l-a luat peste tot cu ea si l-a ingrijit chiar daca avea filmari si un program incarcat.

"Dupa ce si-a luat lucrurile din casa, Rob i-a spus ca il vrea pe Bear. Cerinta a afectat-o foarte tare, dar si Robert este extrem de ranit si crede ca Bear va reusi sa-l ajute sa depaseasca durerea pe care i-a cauzat-o Kristen", a spus un apropiat al cuplului.
Actrita nu vrea sa renunte atat de usor la caine, asa ca solutia ar fi poate ca cei doi sa poarte o discutie civilizata si sa-si rezolve problemele. Prietenii lor apropiati cred ca animalul de companie ar putea fi motivul care i-ar aduce din nou impreuna pe Rob si Kristen, iar cu totii stau cu sufletul la gura si asteapta deznodamantul povestii de iubire.
Ce crezi? Exista intr-adevar o sansa de impacare intre cei doi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu