duminică, 29 iulie 2012

Si-a dat pantalonii jos in parc si le-a oferit imagini de neuitat paparazzilor. N-o sa banuiesti ce a facut aceasta vedeta

Dupa ce a slabit 35 de kilograme si a obtinut corpul la care viseaza majoritatea femeilor, vedeta nu ezita sa pozeze in haine sumare. Vezi ultima ei “isprava”.
Si-a dat pantalonii jos in parc si le-a oferit imagini de neuitat paparazzilor. N-o sa banuiesti ce a facut aceasta vedeta

Jennifer Nicole Lee, auto-proclamata fitness guru, stie, cu siguranta cum sa-si mentina locul fruntas in paginile tabloidelor.
Pentru ca pe plaja din Miami ii este greu sa se remarce printre sutele de “frumuseti” tunate si siliconate, antrenoarea de fitness ai autoarea mai multor carti de nutritie si fitness, a decis sa mearga in parc.
Jennifer a purtat o pereche de pantaloni scurti de blugi si un hanorac pe care scria “Port prea multe textile” (“I’m wearing too much fabric”).

Fitness fanatica a avut grija sa se dezbrace cat mai repede de hainele in plus, ramanand intr-un costum de fitness minuscul, roz.

Si-a inceput apoi antrenamentul care a inclus ridicari de greutati mici, intinderi, dar si podul din picioare.

La finalul antrenamentului, Jennifer s-a racorit cu o sticla de apa, pe care a transformat-o intr-un dus ad hoc, spre deliciul fotografiilor care au surprins-o.

Spune si tu: parere ai despre aparitiile ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu