vineri, 13 iulie 2012

Jessica Alba isi etaleaza corpul de vis in vacanta in Italia FOTO

Superba actrita se bucura in prezent de o vacanta pe coasta Italiei, impreuna cu mama si cele doua fiice ale ei, Honor, in varsta de 4 ani si Haven, de 1 an.
Jessica Alba isi etaleaza corpul de vis in vacanta in Italia FOTO

Paparazzi s-au chinuit sa surprinda imagini cat mai provocatoare cu starul din “Fantastic Four” in costum de baie, dar Jessica le-a usurat munca postand chiar ea insasi fotografii pe Twitter pentru cei 3.5 milioane de fani ai ei.

Jessica a postat colajul de mai jos, in care in partea de jos este ea fotografiata de mama ei, iar in partea de sus e mama ei.
Intinsa pe un sezlong, intr-o pereche de bikini roz cu portocaliu, vedeta si-a etalat abdomenul plat, coapsele subtiri si zambetul perfect. Jessica tine in mana un pahar de vin si a insotit poza de comentariu “Pe coasta italiana cu mama si vin rose – copiii fac nani.”

Se pare ca fetele familiei Alba sunt in vacanta singure, pentru ca din toate pozele de familie lipseste sotul Jessicai, Cash Warren.
Jessica a mai postat o imagine cu ea si micuta Honor pe treptele unei biserici locale,

cu Honor data cu crema de protectie solara produsa de brandul de produse organice al Jessicai, Honest Company,

precum si un colaj cu un pranz la un restaurant local, unde actrita s-a pozat cu staff-ul, spre deliciul chelnerilor si al bucatarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu