marți, 31 iulie 2012

Jessica Biel a uimit cu aceasta tinuta surprinzatoare. Vezi rochia care i-a cucerit pe telespectatorii americani

Fanii actritei Jessica Biel s-au obisnuit cu tinutele cuminti, elegante si pline de stil pe care le poarta actrita pe covorul rosu. Mare le-a fost mirarea insa atunci cand, invitata la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Biel a imbracat o rochie indrazneata, total opusa celor pe care le-a preferat pana acum.
Jessica Biel a uimit cu aceasta tinuta surprinzatoare. Vezi rochia care i-a cucerit pe telespectatorii americani

Invitata sa promoveze cel mai recent film in care joaca, viitoarea doamna Timberlake a purtat o rochie asimetrica scurta, cu un umar gol. Incaltata intr-o pereche de pantofi alb cu toc, vedeta si-a pus in evidenta picioarele lungi si subtiri si s-a folosit de coafura si machiaj pentru a crea un look fresh.
Modelul rochiei a indreptat privirile telespectatorilor catre cele mai frumoase trasaturi ale Jessicai, imprimeul in culori neon accentuandu-i si mai tare talia subtire si bratele lucrate. Pentru a completa look-ul, Biel si-a prins parul intr-o coada lejera si a folosit un ruj roz aprins pentru buze.
Fericita, Jessica a vorbit despre inelul de logodna pe care l-a primit de la Justin Timberlake afirmand ca artistul a cumparat un model cu adevarat frumos. Vedeta a recunoscut ca logodnicul ei este cel care ii alege tinutele, asa ca nu putem sa ne intrebam decat in ce masura a contribuit la crearea look-ului prezentat la show-ul lui Kimmel.
Daca celebrul cantaret este cel care i-a recomandat rochia viitoarei sale sotii, atunci Justin ar putea avea un viitor stralucit ca designer vestimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu