marți, 31 iulie 2012

Mai mult decat un flirt de moment. Vezi ce dezvaluiri face cumnatul regizorului Rupert Sanders despre relatia cu Kristen Stewart

In comunicatul oficial prin care si-a cerut scuze, Kristen Stewart a spus ca imaginile surprinse de paparazzi in care se saruta cu regizorul Rupert Sanders au reprezentat o “indiscretie de moment.” Cumnatul lui Sanders spune insa ca cei doi au o relatie de cateva luni.
Mai mult decat un flirt de moment. Vezi ce dezvaluiri face cumnatul regizorului Rupert Sanders despre relatia cu Kristen Stewart

Cumnatul lui Rupert Sanders, muzicianul Leopold Ross, a declarat pentru revista “People” ca Rupert si Kristen sunt implicati intr-o relatie care dureaza, deja de cateva luni, respectiv din timpul filmarilor la “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”.
Leopold a vorbit si despre drama prin care trece sora lui, modelul Liberty Ross, care a renuntat la viata ei in Marea Britanie pentru a sustine cariera hollywoodiana a sotului ei.
“A facut niste sacrificii pentru ceva ce credea ca o sa merite, dar acum s-a convins cum sta treaba. La cinci minute de casa ei. Ma indoiesc ca a meritat sacrificiul ei, dar asta e viata.”
Cumnatul lui Rupert Sanders crede, insa, ca scandalul infidelitatii ar putea avea urmari pozitive pentru Liberty: “S-ar putea ca pe termen lung, sa fie mai bine. Ea a fost nefericita multa vreme, dar familia noastra e apropiata si o sa fie bine.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu