duminică, 22 iulie 2012

De nerecunoscut. De la o aparitie ieftina si kitschoasa, la una din cele mai stilate vedete din lume. Vezi cum s-a transformat Cheryl Cole

Astazi este una dintre cele mai stilate prezente din industria muzicii si ne surprinde mereu cu tinutele ei spectaculoase si de un rafinament deosebil. Insa la inceputul carierei era un adevarat dezastru din toate punctele de vedere.
De nerecunoscut. De la o aparitie ieftina si kitschoasa, la una din cele mai stilate vedete din lume. Vezi cum s-a transformat Cheryl Cole

O recunosti? Da, este chiar Cheryl Cole, cu ani de zile in urma la debutul carierei in muzica. Cu parul gras, ciufulit si cu radacina nevopsita de cel putin cateva luni, Cheryl era o adevarata catastrofa stilistica.
Machiajul extrem de incarcat si in culori nepotrivite, cerceii de plastic si o combinatie cel putin kitschoasa de coliere ieftine, cantareata era o aparitie care dadea de lucru oricarui critic de moda.
Si cireasa de pe tort, toate elementele, de la machiaj pana la corset, sunt in aceeasi nuanta groaznica de verde.

Insa anii de experienta si-au spus cuvantul, iar Cheryl este astazi una dintre cele mai rafinate aparitii de pe covorul rosu. A renuntat la culorile si tinutele de prost gust si ne surprinde cu machiaje, coafuri si tinute impecabile atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimentele mondene.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu