joi, 26 iulie 2012

Ashton Kutcher a fost inlocuit! Vezi cum arata barbatul care i-a adus din nou zambetul pe buze lui Demi Moore

Actrita Demi Moore nu a avut prea multe motive de fericire in ultima vreme. Dupa divortul dureros de mai tanarul ei sot, Asthon Kutcher, perioada petrecuta la dezintoxicare, certurile cu fiicele ei si aflarea vestii ca fostul aprtener are o noua relatie, in viata lui Demi s-a intamplat si un lucru bun.
Ashton Kutcher a fost inlocuit! Vezi cum arata barbatul care i-a adus din nou zambetul pe buze lui Demi Moore

In varsta de 49 de ani, actrita a inceput o noua relatie cu actorul Martin Henderson, mai mic cu 12 ani decat ea.
Conform revistei Life & Style, Demi si Martin au avut o mica escapada in Connecticut. Atat trecatorii, cat si paparazzi care au stat pe urmele lor sustin ca vedeta a avut in permanenta o atitudine cuceritoare si a flirtat cu noul ei partener, parand extrem de fericita.
Cu toate ca vestea relatiei lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis nu i-a picat tocmai bine lui Demi, imaginile surprinse de fotografii de peste ocean demonstreaza contrariul. Dupa luni de zile de tristete, actrita a fost vazuta razand pentru prima data in public.

“Eram intr-un magazin din Connecticut. Stateam in spatele ei la coada si am auzit ca la radio incepe o melodie a lui Colbie Caillat. Incantata, Demi a inceput sa fredoneze versurile cantecului si sa danseze”, a spus o persoana care a vazut-o pe artista.
Aceasta a adaugat ca vedeta parea apropiata de barbatul de langa ea si ca a revazut-o cinand cu el intr-un restaurant de lux cateva seri mai tarziu. Pareau la fel de fericiti.
Martin Henderson este un cunoscut actor din Noua Zeelanda care s-a facut remarcat in filmul The Ring in care a jucat alaturi de Naomi Watts. Barbatul are 37 de ani si a mai avut o relatie stabila cu actrita Radha Mitchell.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu