marți, 31 iulie 2012

Primele declaratii de dupa despartire. Ce-a avut de spus Tom Cruise despre divortul de Katie Holmes

Totul parea sa mearga ca pe roate in viata lui Tom Cruise, cand mai tanara lui sotie a intentat actiunea de divort. Cu toate ca a fost doar la un pas de intrarea intr-un scandal, Tom este mai fericit ca niciodata si isi cauta o noua locuinta, potrivit DailyMail.
Primele declaratii de dupa despartire. Ce-a avut de spus Tom Cruise despre divortul de Katie Holmes

In varsta de 50 de ani, actorul nu da semne ca despartirea de Katie il afecteaza foarte tare. Surpins de paparazzi dupa ce a luat cina in Malibu cu unul dintre asociatii sai, Tom a zambit si a spus “Ma simt fantastic!”.
Imbracat intr-un tricou alb cu maneca si o pereche de jeansi casual, celebrul actor a interactionat timp de cateva secunde cu paparazzi TMZ si le-a spus acestora ca are o stare de spirit foarte buna.
Cu toate ca are un program extrem de incarcat, Cruise parea foarte odihnit si dornic sa-si gaseasca o noua locuinta cat mai repede. Jurnalistii de peste ocean sustin ca vedeta isi doreste extrem de mult sa achizitioneze o casa in New York pentru a fi cat mai aproape de fiica sa in varsta de 6 ani, Suri, care locuieste acolo cu mama sa.
Prieteni apropiati ai actorului spun ca acesta isi doreste o casa sigura, discreta si indepartata de agitatia urbana, care sa ii ofere fetitei posibilitatea de a se juca in voie.
Divortul lui Tom Cruise si Katie Holmes s-a incheiat in decursul a cateva saptamani, iar judecatorii au decis ca mama copilului va beneficia de custodia fetitei, in timp ce Tom va avea dreptul de o vizita in mod constant pe cea mica.
Desi afectat initial de vestea soc pe care i-a dat-o Holmes, Cruise este intr-o dispozitie de milioane acum, ceea ce inseamna ca in curand l-am putea vedea la brat cu o noua domnisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu