vineri, 6 iulie 2012

Mila Kunis, diva din anii ’60 in Elle UK. Vezi ce a povestit despre relatia ei de 8 ani cu Macaulay Culkin si actuala ei viata sentimentala


Actrita din “Black Swan” a vorbit revistei despre cat de problematic este sa-si dea intalniri, ca vedeta, despre relatia ei de 8 ani cu Macaulay Culkin si despre rolurile ei din comedii.
Dupa o relatie de 8 ani cu starul din “Home Alone”, Macaulay Culkin, si acum o presupusa relatie cu Ashton Kutcher, Mila Kunis sustine ca este cat se poate de singura.
In interviul pentru numarul de august al revistei “Elle”, pe coperta careia a pozat intr-o superba rochie Dior, Mila a recunoscut ca ii este foarte greu sa-si gaseasca un iubit.
“Credeti ca vine la mine un tip si ma intreaba daca vreau sa iesim la o intalnire? Unde pot merge sa ma intalnesc cu el? Nu pot merge nicaieri! La mine, la el…asa ca ce sa fac?”
Cat despre relatia ei de 8 ani cu Macaulay, Mila spune ca nu regret nimic: “Faptul ca am avut o relatie stabila cand eram atat de tanara m-a ajutat. Nu as schimba nimic din viata mea, niciun lucru. Cred ca tot ce mi s-a intamplat m-a transformat in persoana care sunt astazi.
Sunt lucruri pe care oamenii le stiu despre mine si lucruri pe care presa nu le stie. Tot ce s-a intamplat m-a modelat 100% in omul care sunt astazi. Fostul meu iubit, familia mea, prietenii, toata lumea.”
Mila, care e cunoscuta pentru rolurile ei din comedii, spune ca barbatii nu apreciaza inca femeile in acest gen de filme la reala lor valoare.
“Stiu ca exista un grup mic, ciudat de barbate carora nu le place ca femeile sa fie necizelate, dar trebuie sa depaseasca faza asta. Chiar si dupa un film ca Bridesmaids, care mi-a placut la nebunie, multi barbati inca nu considera femeile amuzante. Asta mi se pare o porcarie.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu