sâmbătă, 14 iulie 2012

Ducesa de Cambridge, transformare radicala. Vezi cum arata cu un machiaj dramatic

Kate a devenit in ultimii 2 ani un adevarat style icon, alegerile ei vestimentare fiind admirate si imitate de femeile din intreaga lume. Machiajul Ducesei nu este insa la fel de apreciat, multi make-up artisti remarcand ca este cam monoton.
Ducesa de Cambridge, transformare radicala. Vezi cum arata cu un machiaj dramatic

Ca multe alte femei de 30 de ani, Kate a descoperit un machiaj care i se potriveste cand avea 20 de ani si l-a pastrat pana in prezent.
Eyeliner-ul negru, gloss-ul nude si putin blush de culoarea piersicii sunt cele 3 elemente nelipsite din arsenalul de make-up al sotiei Printului William.
Se pare ca Ducesa este atat de atasata de acest look, incat s-a machiat singura in ziua nuntii.
Reticenta ei de a-si schimba machiajul este cumva de inteles daca tinem cont de faptul ca este o persoana aflata constant in centrul atentiei publice, iar experimentele de look nu sunt privite cu ochi buni de Casa Regala.
Iata de ce beauty editorii sectiunii Femail a site-ului Daily Mail au decis sa experimenteze virtual cu look-ul lui Kate.
Folosind programul de machiaj virtual de pe site-ul Marks & Spencer, acestia au transformat look-ul cuminte si monoton al Ducesei prin alegeri mai indraznete de farduri de pleoaple si rujuri.

Desi recunoastem ca este amuzant sa o vedem pe Kate cu o pata de culoare pe pleoaple sau cu un ruj rosu inchis, rezultatul final al efortului editorilor de beauty Femail e dezamagitor.
Ducesa de Cambridge mai are putin si seamana cu Joker din Batman, nu vi se pare? :)

Daca vreti sa vedeti cum v-ar sta cu un machiaj diferit de cel cu care sunteti obisnuite, incarcati gratuit un portret al vostru la sectiunea Virtual Makeover de pe site-ul M&S si probati diversele farduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu