marți, 31 iulie 2012

Carmen Bruma, perfecta in costum de baie. De ce i-au dat fanii mii de like-uri pe Facebook

Stim deja ca silueta ei arata impecabil. Cu toate acestea nu putem sa nu ramanem surprinse de fiecare data cand o vedem pe Carmen Bruma la plaja. Cu un abdomen de fier si picioare perfect tonifiate, vedeta reuseste sa castige complimente si comentarii pozitive de fiecare data cand posteaza o imagine noua pe Facebook.
Carmen Bruma, perfecta in costum de baie. De ce i-au dat fanii mii de like-uri pe Facebook

Carmen Bruma este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Pe langa faptul ca arata senzational, ea castiga de fiecare data bile albe pentru ca isi incurajeaza fanele sa duca un stil de viata sanatos.
"Mi-am fixat reguli de bun simt - mananc de 3 ori pe zi, beau suficienta apa, nu mananc mezeluri, produse de fast food sau prajeli, nu beau sucuri, nu mananc cu 4 ore inainte de a ma culca si fac sport de 4-5 ori pe saptamana. In weekend mananc un desert!", le-a spus Carmen jurnalistilor de la InStyle.

Rezultatele regimului pe care l-a adoptat in urma cu 10 ani sunt vizibile, de unde si dorinta doamnelor de a-i urma recomandarile si sfaturile.
Carmen arata perfect in costum de baie si are din partea noastra un mare Like pentru eforturile pe care le face pentru a promova adoptarea unei vieti sanatoase in randul doamnelor din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu