marți, 10 iulie 2012

Simona Patruleasa, sexy pe coperta InStyle. Vezi cum si-a recuperat silueta dupa nastere

InStyle a stat de vorba cu Simona Patruleasa despre seductie, frumusete si nebunii comise din dragoste, pentru editia de iulie-august a revistei. Vedeta a acceptat provocarea InStyle de a realiza un pictorial fierbite si de a raspunde la 25 de intrebari in care a decis sa dezvaluie tot.
Simona Patruleasa, sexy pe coperta InStyle. Vezi cum si-a recuperat silueta dupa nastere

Simona vorbeste in InStyle despre calitatile ei sexy si recunoaste cu naturalete: “In ceea ce ma priveste... Se datoreaza faptului ca ma simt bine in pielea mea. Am un sot care imi inspira incredere in mine, o familie care ma sustine si o fiica in fata careia nu imi permit sa nu fiu optimista.” “Ma simt sexy cand am o rochie aparte, cand Sabin se uita la mine intr-un anumit fel, cand soarele imi zambeste.”

In acelasi interviu, vedeta povesteste si cum se mentine in forma si despre cum si-a revenit dupa nastere: “Am avut o sarcina frumoasa, nu am pus multe kilograme. In plus, in primele luni am slabit din iubire... daca se poate spune asa. Aveam nopti si zile cand stateam langa Ingrid si uitam sa mananc.” “In rest, merg de doua ori pe saptamana la sala de sport si lucrez sub indrumarea lui Cori Gramescu, fac masaj, am grija la alimentatie si la hidratare.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu