vineri, 13 iulie 2012

Are doar 1 ani, dar deja paseste pe urmele mamei. Haper Seven Beckham a fost votata cel mai stylish copil de vedeta din lume

Harper a implinit ieri abia 1 an, dar zboara in jurul lumii de la prima luna, a participat deja la doua Saptamani ale Modei si are o garderoba plina de creatii de designer.
Are doar 1 ani, dar deja paseste pe urmele mamei. Haper Seven Beckham a fost votata cel mai stylish copil de vedeta din lume

Mezina clanului Beckham a ocupat prima pozitie in topul celor mai bine imbracati copii de celebritati din lume, realizat de brandul de haine pentru copii My1stYear.com.
Micuta Harper e deseori surprinsa de paparazzi in haine de designer si are doi parinti trend-setteri, asa ca nu este de mirare ca a ocupat locul 1 al clasamentului.

Mama ei, Victoria Beckham, posteaza, de altfel deseori tinutele in care urmeaza sa o imbrace pe micuta pe Twitter, spre deliciul fanilor.

Pe locul 2 al topului s-a clasat fetita prezentatoarei TV britanice Amanda Holden, Holly Rose, iar pe locul 3 a fost votata Blue Ivy, fetita lui Beyoncé si a lui Jay-Z.
Singurul baietel din top 5 a fost Mason Dash Disick, mezinul clanului Kardashian.
Iata cum a aratat si restul clasamentului
1. Harper Seven Beckham
2. Holly Rose
3. Blue Ivy
4. Aoife Belle
5. Mason Dash Disick
6. Suri Cruise
7. Astala Geldof
8. Ava Klass
9. Ethan Minogue
10. Kai Rooney
Singurul repros pe care l-am avea de facut clasamentului e ca nu-l vedem nicaieri pe Skyler, baietelul stilistei Rachel Zoe.

Din punctul nostru de vedere este unul dintre cei mai bine imbracati copii din lume.
Voi ce parere aveti despre acest top?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu