sâmbătă, 1 iunie 2013

"Acum inteleg de la cine ai mostenit frumusetea!". Cum arata mama Alinei Eremia din "Pariu cu viata" si cat de mare e asemanarea dintre ele

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania si se pare ca tanara mosteneste frumusetea de la mama ei. Intr-o poza postata pe Facebook, asemanarea dintre cele doua a fost evidenta pentru toti admiratorii Alinei.
Acum inteleg de la cine ai mostenit frumusetea! . Cum arata mama Alinei Eremia din  Pariu cu viata  si cat de mare e asemanarea dintre ele
Alina Eremia este una dintre cele mai active vedete pe Facebook, dornica sa mentina contactul cu fanii ei. Aceasta a postat recent o poza chiar cu mama ei, cu prilejul zilei de nastere a acesteia. Fanii tinerei au reactionat imediat si au spus ca asemanarea dintre cele doua este incredibila.
"Acum inteleg de la cine ai mostenit frumusetea asta rara", a comentat una dintre fane. Aceasta nu a fost singura, majoritatea admiratorilor vedetei exprimandu-si aprecierea pentru mama ei, Dana Eremia, datorita careia Alina a fost capabila sa isi urmeze visul si sa ajunga una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania.
In imaginea postata online, ambele membre ale familiei Eremia sunt imbricate in negru, iar asemanarea dintre ele este evidenta, in special in zona ochilor si pometilor. Mai mult, ambele par sa aiba acelasi zambet care a incantat fanii.
Tu ce parere ai despre mama actritei din "Pariu cu viata"? O mai vazusei pana acum? Stiai ca e atat de tanara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu