marți, 25 iunie 2013

Momentul care a infuriat-o pe Kate Middleton: printul William s-a intalnit cu fostele iubite la nunta unui prieten. Cum arata cele care fi putut ajunge ducese in locul ei

Este indragita de un intreg popor si admirata de femei din intreaga lume, insa Kate Middleton a fost la un pas sa nu mai fie ducesa in 2007, cand ea si printul s-au despartit pentru o vreme. 
Momentul care a infuriat-o pe Kate Middleton: printul William s-a intalnit cu fostele iubite la nunta unui prieten. Cum arata cele care fi putut ajunge ducese in locul ei


Atunci si chiar cu putin timp inainte de a avea o relatie serioasa, numele lui William a fost asociat cu diferite domnisoare de vita nobila. 
Recent, Will le-a intalnit pe toate cele sase foste iubite la nunta celui mai bun prieten, moment destul de penibil, mai ales avand in vedere ca printul a venit la nunta fara Kate.
Invitati de Thomas van Straubenzee si Lady Melissa Percy - cei doi miri - atat el, cat si fratele mai mic, Harry, au fost cooptati sa participe la evenimentul monden in calitate de cavaleri de onoare, amandoi avand parte de niste revederi cel putin ciudate. Si mezinul familiei, si Will le-au revazut pe cele care ar fi putut deveni ducese si printese, adica fostele iubite.
Iata, intai de toate, ce reprezentante de vita nobila ar fi putut sa ii ia locul lui Kate Middleton la bratul printului.
Jecca Craig, 31 de ani
Davina Duckworth-Chad, 34 de ani
Natalie Hicks-Lobbecke, 33 de ani
Rosie van Cutsem, 29 de ani
Olivia Hunt, 31 de ani
Rose Farquhar, 29 de ani
Nici Harry nu a fost mai ferit de momentul jenant, si el intalnindu-se cu cele trei foste iubite despre care s-a tot zvonit ca ar fi putut deveni Ducese.
Astrid Harbord, 31 de ani (dreapta)
Chelsy Davy, 27 de ani
Cressida Bonas, 23 de ani
Care crezi ca este cea mai draguta? Ar fi putut vreuna sa ii ia locul lui Kate? Ar merita cineva sa ii stea alaturi Printului Harry?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu