sâmbătă, 8 iunie 2013

Rochia in care Beyonce pare goala. Imaginea care dovedeste ca diva are un posterior mai apetisant decat Jennifer Lopez

Beyonce le-a aprins imaginatia fanilor cu o fotografie pe care a postat-o pe una dintre paginile sale de socializare. Cantareata poarta o rochie nude, ultra mulata, in care pare complet goala.
Rochia in care Beyonce pare goala. Imaginea care dovedeste ca diva are un posterior mai apetisant decat Jennifer Lopez
Beyonce a vrut sa le demonstreze fanilor ei ca este mai "bootylicious" decat Jennifer Lopez si multi sunt de parere ca a reusit. Cantareata a postat pe Facebook o imagine ultra sexy, in care poarta o rochie nude, extrem de mulata, care ii scoate perfect formele in evidenta.
"You can look at it, as long as you don t grab it" / Te poti uita, dar nu poti atinge  - este mesajul pe care Beyonce l-a postat odata cu fotografia.
Artista este acum intr-o forma fizica exceptionala, aratand parca mai bine ca niciodata. De curand, diva si-a expus picioarele tonifiate intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, demonstrand ca pictorialele sale chiar nu au nevoie de Photoshop.
Beyonce a devenit de curand imaginea rujului Infallible 24 Hour de la L'Oreal, aparand in reclama intr-o ipostaza super sexy: vedeta savureaza o capsuna, spre incantarea fanilor sai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu