duminică, 16 iunie 2013

"Nicole e atat de frumoasa incat ma face confuza din punct de vedere sexual". Vezi ce rochie extrem de mulata purtata de Nicole Scherzinger a facut o vedeta sa declare asta

Printre fostii iubiti ai vedetei de televiziune britanice Caroline Flack s-au numarat cantaretii Harry Styles si James Arthur, dar aceasta a recunoscut ca sex-appeal-ul lui Nicole Scherzinger o face sa-si reconsidere orientarea sexuala.
Nicole e atat de frumoasa incat ma face confuza din punct de vedere sexual . Vezi ce rochie extrem de mulata purtata de Nicole Scherzinger a facut o vedeta sa declare asta
Fosta membra Pussycat Dolls a participat vineri la auditiile pentru un show de talente in Manchester, Marea Britanie.

Cu aceasta ocazie Nicole a purtat o rochie mov, extrem de mulata, semnata Herve Leger, care i-a subliniat silueta perfecta. Chiar daca tinuta i-a acoperit pana la genunchi picioarele de invidiat, aceasta a avut un decolteu adanc, care a atras toate privirile spre bustul vedetei.

Nicole si-a accesorizat rochia cu o pereche depantofi negri, cu toc foarte inalt si subtire si a purtat, ca o adevarata diva, o pereche de ochelari de soare, desi afara nu doar ca era innorat, dar mai si ploua pe deasupra.


Daca fanele cantaretei vor dori si ele sa poarte creatia al carei pret piperat este de 4.700 de lire sterline, vor trebui sa astepte pana in septembrie. Asta deoarece rochia Herve Leger face parte din colectia de toamna-iarna 2013 a designerului si va fi lansata abia peste 3 luni.
Nu doar fanii lui Nicole au fost incantati de aparitia sexy a vedetei. Caroline Flack, prezentatoarea show-ului de talente, a scris pe Twitter dupa ce a vazut-o pe fosta Pussycat Doll: "Nicole e atat de frumoasa incat ma face confuza din punct de vedere sexual".
Spune si tu: ce parere ai despre look-ul lui Nicole? Iti place sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu