sâmbătă, 22 iunie 2013

Aishwarya Rai a eclipsat familia regala la celebra cursa de cai Royal Ascot, eveniment la care sunt etalate cele mai extravagante palarii

Actrita indiana Aishwarya Rai a fost atractia primei zile a celebrei curse de cai Royal Ascot, eveniment la care participa, de 300 de ani, membri ai familiei regale, oameni politici si de afaceri si diverse alte personalitati.
Aishwarya Rai a eclipsat familia regala la celebra cursa de cai Royal Ascot, eveniment la care sunt etalate cele mai extravagante palarii
Royal Ascot, care anul acesta sarbatoreste 302 ani de existenta, este unul dintre cele mai importante evenimente cu traditie din Marea Britanie - o cursa de cai la care sunt invitati atat reprezentantii Casei Regale, cat si oameni de afaceri sau personalitati din showbiz.
In afara de specificul istoric al evenimentului, Royal Ascot este un adevarat statement stilistic. Femeile din inalta clasa poarta palarie, accesoriu obligatoriu pentru aceasta ocazie nobila.
Foto: Camilla, Ducesa de Cornwall
In prima zi din acest an, frumoasa Aishwarya Rai a fost in centrul atentiei, chiar daca la eveniment au fost prezente si verisoarele lui Printului William si ale lui Harry, printesele Beatrice si Eugenie, si sotia lui Printului Charles, Camilla.
Foto: Printesele Eugenie si Beatrice
Imbracata intr-o rochie de matase, alb cu negru, cu o funda in talie, si cu o palarie extravaganta creata de Philip Treacy, Aishwarya a fost la fel de fermecatoare ca intotdeauna...desi multi spun ca se putea stradui mai mult la capitolul vestimentatie.
Foto: Aishwarya Rai
Mezzo-soprana Katherine Jenkins a fost una dintre cele mai fermecatoare aparitii din prima zi, intr-o superba rochie portocalie Roksanda Ilincic si o palarie creata de acelasi Philip Treacy.
Foto: Katherine Jenkins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu