sâmbătă, 8 iunie 2013

Adevarul despre relatia dintre Inna si Antonia. Cum se inteleg in realitate cele doua

Inna si Antonia sunt cele mai hot prezente din showbizul intern si multi au spus ca intre cele doua ar exista o oarecare rivalitate. Ambele sunt frumoase, carismatice, se bucura de un mare succes si au zeci de mii de fani. 
Adevarul despre relatia dintre Inna si Antonia. Cum se inteleg in realitate cele doua
Inna si Antonia au realizat impreuna chiar si un turneu in Mexic, anul trecut, insa de atunci cele doua nu prea au mai fost vazute impreuna. 
Inna a vorbit de curand in Pro tv Magazindespre relatia sa cu Antonia. Artista a dezvaluit ca se intelege bine cu Antonia, fiind bune prietene. 
"Ieşim în oraş să vorbim sau ne vedem la birou la Global Records unde avem şedinţe pentru proiectele noastre, depinde de perioadă", a spus Inna.
Inna a dezvaluit in Pro TV Magazin si care sunt secretele sale de infrumusetare. "Folosesc ulei de măsline pentru hidratarea pielii, ulei marocan pentru păr, apa termală şi crema hidratantă şi beau foarte multă apă", a spus Inna, care a mai adaugat ca cel mai bun tratament naturist pe care l-a folosit pana acum este "mierea" atunci cand are probleme cu gatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu