marți, 25 iunie 2013

Demi Moore are, in sfarsit, o rivala: pare o tanara de 20 de ani, dar ti-ar putea fi bunica! Cine este fostul supermodel care nu isi arata varsta!

Pana acum, Demi Moore aproape ca nu avea rivala la capitolul "vedeta care nu isi arata varsta". Insa un fost supermodel a demonstrat ca arata chiar mai bine ca actrita, desi este cu 9 ani mai in varsta ca aceasta!
Demi Moore are, in sfarsit, o rivala: pare o tanara de 20 de ani, dar ti-ar putea fi bunica! Cine este fostul supermodel care nu isi arata varsta!
La 59 de ani, fostul fotomodel Christie Brinkley a avut curajul sa pozeze doar in body, demonstrand ca are un corp la fel de frumos ca in anii '70, cand facea furori pe catwalk-urile din intreaga lume si pe copertele revistelor glossy.
Mama a trei copii, Christie a dezvaluit ca in tinerete nu era deloc increzatoare in atuurile sale fizice. "Ma uitam la o poza veche cu mine pe care cineva a postat-o pe Facebook. Mi-aduc aminte cand am facut acel pictorial: ma simteam atat de grasa! Acum, cand ma uit la poza, imi dau seama cat de slaba eram! Cum era oare posibil sa fiu nemultumita de un asemenea corp?", a declarat vedeta.
Acum, la 59 de ani, Christie Brinkley este mult mai increzatoare in corpul sau, motiv pentru care a si acceptat sa pozeze provocator pentru revista Haute Living.
Christie Brinkley se poate lauda cu trei aparitii succesive in celebra revista Sports Illustrared editia de costume de baie, in 1979, 1980 si 1981. De asemenea, Christie a mai lucrat si ca fotograf, designer, scriitoare si s-a implicat in mai multe campanii privind drepturile oamenilor si ale animalelor.

Un comentariu: